Verzenden & retouren

Verzenden & retouren
International Shipping

Wij kunnen uw bestelling bijna overal in de wereld via DHL

Datum van de levering :

Alle bestellingen die online worden in de regel binnen 48 uur en moet komen in het land waar de klant woont binnen 5-7 werkdagen . Echter , als je woont in de meer landelijke gebieden kan het langer duren . Internationale bestellingen kunnen door de douane worden gehouden , helaas deze vertragingen zijn buiten onze controle , maar we kunnen hulp bieden in deze zaken .
Stuur ons e-mail als je niet zeker of we kunnen verzenden naar uw land tijdig .

Verzending Charge :

DHL is de belangrijkste methode.De geschatte aankomsttijd is meestal 5-7 werkdagen . . ( Let op: sommige afgelegen gebieden moet de extra verzendkosten te betalen , de werkelijke vracht is afhankelijk van uw locatie ) Als u vragen heeft , neem dan gerust contact op met onze klantenservice .

Internationale orde kan worden onderworpen aan invoerrechten en belastingen , die ten tijde van de zending aankomt in het land worden geheven door het land van invoer te importeren . Alle van toepassing zijnde rechten, kosten en extra kosten voor inklaring zijn op je. Douanebeleid verschilt van land tot land , kunt u contact opnemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie .

Handtekening Vereist :

Een handtekening is vereist op de levering van uw bestelling . Als er niemand beschikbaar op het afleveradres , zal u het niet ontvangen . Om het item te claimen , moet je ophalen van het object op de levering bedrijf binnen een tijdsbestek aangegeven op de kaart links op je plek als je de eerste keer aflevering gemist .

Let op :

* Shipping adres kan niet worden gewijzigd zodra order (s ) is verzonden .
* Internationale verzending vereist meer ingewikkelde scheepvaart procedures ( zoals beide landen douane, stations etc.) , zijn we niet in staat om hun levertijd te controleren .
* Bestellen kan niet worden geannuleerd zodra bestelling is verzonden .
* Kijk dan zorgvuldig de verpakking voordat Log dan in

Terug